Dior divatház

2021. június 27., vasárnap

Shiseido Ginza EDP női parfüm 2021

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6636

Fogadja el a kihívást, amelyet a Shiseido Ginza női Eau de Parfum kínál fel: mutassa meg és sokszorozza meg nőiességét, annak minden ellentmondásával együtt. Ez a parfüm az Ön személyiségének kettősségeit és az Önben rejtőző erőt ünnepli. 

- Az illat összetétele: Elsőként a gránátalma jegyeit érezheti, ahogyan egy csipetnyi rózsaborssal fonódnak össze. A figyelem hamarosan a magnólia, a frézia és a japán orchidea szirmaira irányul. Az illatkompozíciót a hinoki, a szantálfa és a pacsuli jegyei teszik tökéletessé, amelyek harmonikus egységet alkotnak, hogy az élmény a teljes lecsengésig tartson. 

- Az illat története: Nincsen varázserőm. A varázserőm a személyiségem. Ez a szamurájok hitvallása, és ezt a gondolatot tükrözi a Shiseido Ginza illata is. Nevét a Ginza negyedről kapta, amely a legélénkebb és a legkozmopolitább negyed Tokióban. Éppen innen indult a Shiseido márka is. - Az üvegcse is a szamurájokra utal, pontosabban jellegzetes kardjukra, amelyet a rózsaszín Eau de Parfum közepén fekete szín jelenít meg. A fekete nem csak a szamurájkardot, hanem a belső erőt is jellemzi, amely minden nőben ott él. Az üvegcse megjelenését Constance Guisset alkotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...