Dior divatház

2021. június 14., hétfő

Roberto Cavalli Acqua női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4924

Roberto Cavalli neves olasz designer, divattervező stílusa bárhol, bármikor felismerhető, hiszen ő teremtette meg az igazán dögös, vadmacskás, érzéki nő stílusát, melynek főbb jegyei az animális minták, kiegészítők, a buja érzékiség, mely soha nem csap át közönséges stílusba. A Cavalli parfümök is ezt a ösztönös érzékiséget hirdetik, kifejezetten olyan nőknek szánva, akik tisztában vannak önnön csáberejükkel, szexualitásukkal és ezt nem félnek kimutatni, megmutatni, vagy éppen felhasználni. Roberto Cavalli tavaly nagyot robbantott Roberto Cavalli Eau de Parfum, (mint ahogy már olvashattátok a blogon) illatával, melyben valóban a Cavalli stílus esszenciája jelenik meg, minden stílusjegyével egyetemben. Most idén tavasszal a vadmacska megszelídül és behúzott karmokkal doromboló kiscicás illatot élvezhetünk a melegebb napokon. 

A Roberto Cavalli Acqua parfümöt a Földközi-tenger inspirálta, ahol a türkiz színű víz és az azúrkék ég találkozik, elképesztő frissessége felidézi a hosszú nyári napokat, amikor bőrét bearanyozta a nap. Karcsú alakja felsejlik a horizonton, amikor végig sétál a tenger mellett, élvezve annak melegen ölelő hullámait, mintha így térne vissza eredendő alkotóeleméhez. A Roberto Cavalli Acqua, ahogy a neve is mutatja frissítően vizes parfüm, mely messze túlmutat a megszokott aquás-vizes illatokon, hiszen a "cavallis" jegyekből adódóan az illat egyszerre kellemesen friss, üde és sejtelmesen csábos, érzéki és nőies. Ígéretes példája annak, hogy egy nyári, könnyed parfüm is lehet ízig-vérig "nőcis" és kellően frissítő a nagy melegben. 

A vizes jegyek mellett a citrom friss, zamatos aromája éppen csak felvezeti a krémes jázmint, melynek enyhén vaníliás aromáját a gyöngyvirág tiszta jegye követ, megdöbbentően visszafogott, cseppet sem erőteljesen, ahogy általában egy szívjegyben szokott viselkedni. Az alapjegyben lévő pézsma melegsége, puhasága és egyben gyengédsége jól illik a vizes jegyekhez, melyek a legkevésbé sem a megszokott vizes hatást nyújtják. Az illat ereje inkább visszafogott és diszkrét, ne várjuk tőle a több méteres hatást? A Roberto Cavalli Acqua üvege az Eau de Parfum formáját követi, színe pedig a türkizkék Földközi tengert idézi. A kampány arca szintén Elisa Sednaoui francia-olasz színésznő és modell, aki tökéletes megtestesítője a Cavalli nőnek. Próbáljátok ki ezt a parfümöt, ha kellően csábos, dögös és érzéki nyári-frissítő parfümöt kerestek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...