Dior divatház

2021. június 14., hétfő

Guerlain Insolence EDT női parfüm

 https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2338

NŐIES-MODERN-VIRÁGOS-GYÜMÖLCSÖS A Guerlain legújabb női illata melyet Hilary Swank kétszeres Oscar díjas amerikai színésznő neve is fémjelez, valódi modern és nőies illat. A virágos-gyümölcsös kompozíció az illatkreátorok Sylvaine Delacourte és Maurice Roucel legmerészebb álmait fejezi ki. Az ibolya, a vörös "guruló gyümölcsök" - mint például a málna - és az írisz harmóniája tökéletesen fejezi ki a mai nők vágyait, merész, vakmerő és szabad karakterét. 

Az Insolence ragyogás egy gondtalan lélek szemében, mely nem fél semmitől és senkitől, a magabiztosság, és a vidám szórakozás csöndes mosolya. Insolence... felemelt fejjel, hétköznapi bájjal és kissé gúnyos eleganciával kifejezheted a saját stílusod. Mindezeken felül nem próbál semmihez sem hasonlítani. Átütő eredmény: Az INSOLENCE két ember munkájának gyümölcse. Maurice Roucel volt az, aki megalkotta a L' Instant de Guerlain illatot, valamint Sylvaine Delacourte, aki a Guerlain örökség magas rangú képviselője. Ez a rendkívüli, s a konvenciókhoz egyáltalán nem ragaszkodó parfüm egyedülálló szerkezettel rendelkezik. 

Az INSOLENCE nem tartozik a ciprusos, orientális, fás vagy aldehid illatcsaládba, és nem is hagyományos virágillat. Az illatpiramis szerkezetét feltörték, hogy nyitottabb formához jussanak. Egy jellegzetes ibolya illattal egyenesen a parfüm szívjegyébe repít az első találkozás. Az ibolya új értelmezése vakító, vadul eleven, vibráló és diadalmas. Semmi sem állhatna távolabb ennek az illatjegynek a hagyományos értelmezésétől - amelyet általában lágynak és mérsékeltnek mutatnak be - mint egy félénk suttogás, ahogy egy törékeny kis ibolya megbújik az árnyékban. Nos, ismerősnek tűnik, mégis hihetetlenül más... átalakítva, átváltoztatva! Az ibolya illatjegy olyan vidám, bogyós, vörös gyümölcsökkel társul, mint a málna, amelyet először használtak Guerlain parfüm készítésénél. Ezek a "kísérő jegyek2 kiemelik a kompozíció vidám, modern karakterét, és egy leheletnyi narancsvirág és rózsa hozzáadásával, intenzív érzékiséget fejeznek ki. A végső illatkompozícióban tonkabab, gyanta és a csodálatosan érzéki írisz is fellelhető. Az írisz rokonságban van az ibolyával a methylonone ágon keresztül (a methylionone molekula mindkét fajtában megtalálható). Ez az illatjegy méltóságteljes és mélyreható, ez teszi az INSOLENCE-t luxus parfümmé. AZ INSOLENCE ÜVEG FORMÁJA EGY HÁROM-LÉPÉSES KERINGŐ... A Serge Mansau szobrász által alkotott üveg olyannak tűnik, mintha maga a fény formálta volna. 

Eltekintve a tetején lévő Guerlain logotól és a parfüm nevétől - mely az üveg platina peremén látható - semmi sem akadályozza a fény áramlását az üvegen keresztül. Az üveg három részből áll, egy testből, egy nyakból és egy tetőből. A három fél-gömb nehéz lenne ahhoz, hogy megtartsa egyensúlyát. Ezért felépítésük spirális, mintha három szédítő kört téve meg emelkednének a magasba. Hilary Swank Az INSOLENCE reklámarca a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank, aki senkihez sem hasonlítható szépségével és vibráló személyiségével tökéletesen testesíti meg a független nőt. S nem beszélve kiemelkedő intelligenciájáról, mely segítette őt a számára megfelelő filmszerepek és rendezők kiválasztásában. Hilary legalább olyan fontosnak tekinti a Guerlainnél betöltött szerepét, mint színészi munkáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...