Dior divatház

2021. június 1., kedd

Nina Ricci Nina Rose EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6627

Nina az életet rózsaszínben látja A Nina Rose egy nőies parfüm az optimizmus és a vidámság nedűje, mellyel az álmaid valóra válhatnak. A híres Nina Ricci alma formájú üvege rózsaszín árnyalatot kapott. Ez egy különleges rózsaszín, egy ultra fényes cukorka rózsaszín, ami a rágógumi hangulatát idézi. A bergamott és a citrom elegye a lédús körtével érzéki, ínycsiklandó akkordot hoz létre. A neroli és a narancsvirág bársonyos csokrot alkot, amelynek gyengédségét fehér pézsmafelhő erősíti, míg a virginiani cédrus eleganciát és modernitást ad a kompozíciónak. Nina Rose, az új rózsás élvezet. 

Az illat története: A Nina Ricci Nina Rose illat hátterében Oliver Cresp áll, a Nina és a Nina Rouge illatok alkotója, amelyekre a Nina Rose almaalakja is utal. A magasfényű üvegcsét borító rózsaszín árnyalat sem akármilyen: édességek és rágógumi színére emlékeztet. Ez a szín a Nina Ricci márka 2020 tavasz/nyári divatbemutatóin is felbukkant. A NINA feliratú szalagként megjelenő díszítés a dobozon ismét megjelenik, és a modern, trendi felfogású csúcsminőséget jelképezi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...