Dior divatház

2021. június 30., szerda

Hugo Boss Boss Alive EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6639

Te mitől érzed azt, hogy élsz ? Minden nőnek megvan a saját válasza. Az önben rejtőző hatalom, merészség és szenvedély talán mindig is csak arra a biztatásra várt, amelyet a Hugo Boss BOSS Alive adhat meg. Fedezze fel saját útját járva mindazt, ami teljessé teszi az életet és éljen bátran! Fás-gyümölcsös illat nőknek, amelyet áthat a pozitív energia. Több összetevője közös az ikonikus BOSS Bottled férfi illatával. 

- Az illat összetétele: Hangulata már az első illatoláskor ragyogóbbá és pozitívabbá válik az alma illatának köszönhetően, amely szilvával és zamatos fekete ribizlivel keveredve, egy csipet fahéjjal fűszerezve jelenik meg. Az illatban ezek után édes vaníliás jegyek bontakoznak ki, a hosszú lecsengésről pedig a fás jegyek kombinációja gondoskodik, élén a bársonyosan édeskés cédrussal. 

- Az illat története: A Hugo Boss BOSS Alive nemcsak illatával, hanem megjelenésével is egyediségről tanúskodik. A tökéletesen időtlen, nőies és elegáns üvegcsét Amelie Riech ékszertervező alkotta. A rózsaszín, nude parfümöt az aranycsíkkal díszített üvegcse teszi közszemlére, és a sikeres ékszertervező többi művére emlékeztet. Az illatot kísérő kérdés így szól: "What makes you feel alive"? Ez a kérdés azért született, mert egy nő sikeressége sokféleképpen határozható meg, de a lényeg egy mondatban is összefoglalható: A siker azt jelenti, hogy annak szenteljük magunkat, ami egy nőt éltet, ami életerőt ébreszt benne és ami kiteljesíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...