Dior divatház

2021. június 17., csütörtök

Dolce & Gabbana Dolce Shine női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6517

A Dolce Gabbana Dolce Shine női Eau de Parfum üvegcséjében az a ragyogó pillanat rejlik, amikor az első tavaszi napsugarak végre megmelengetik a hosszú tél után. A káprázatos illat mosolyra készteti önt, és nem csak az ön, hanem a körülötte lévők napját is felderíti. Kifejezetten napos időre való, gyümölcsös-virágos illat A híres olasz életörömöt tükrözi, 2020-ban mutatták be. 

- Az illat összetétele: Kezdetben a friss és savanykás grapefruit, a mangó és a birsalma illata varázsolják el az érzékeket. Utánuk a jázmin és a narancsvirág bódító illata érezhető, egy csipet sóval ízesítve. A fás jegyek, valamint a szantál és a pézsma tiszta, édes illata a gyengéd, érzéki lecsengésről gondoskodik. 

- Az illat története A Dolce Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum az olaszországi Amalfi-part napsütötte kertjeibe repíti önt, hiszen vidám és friss kompozícióját ez a táj ihlette. Az illat egy fiatal, mindig mosolygó lányt testesít meg, aki puszta jelenlétével is minden napot ragyogóbbá tesz a környezete számára. - Az üvegcse napsütötte, halványsárga színe kiemeli az illat karakterét, a ragyogó lila „shine” felirat pedig még pozitívabbá teszi az illat energiáit. A Dolce védjegyének számító, ikonikus kupakról természetesen nem hiányozhat a fekete, nehéz selyem masni sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...