Dior divatház

2021. november 12., péntek

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4754

Chanel soha nem hagyja, hogy egy-egy termékét elunjuk. Mindig képes az újításra. A cég bemutatta az Allure Homme Sport új változatát, ami Homme Sport Eau Extrem névvel büszkélkedhet. Az illat kreátora nem más, mint a Chanel parfümőrje, Jacques Polkes. Az új termék alkotóelemei a többi közt a ciprus, a mandarin, a cédrus és a fekete bors. A plakátokon a híres szörfös, Danny Fuller népszerűsíti az illatot. Míg a televíziós reklámok rendezője az Oscar-díjas Kathryn Bigelow. Úgy érzi, hogy a hang, mely további adrenalin kalandokra ösztönzi, erősebb, mint másoknál? 

Fejezze ki a kötetlenség és kalandok utáni vágyát a Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme férfi Eau de Parfum illatával. Olyan férfiaknak, akik impulzív cselekmények nélkül nem tudják elképzelni az életüket. Irodába és sporthoz is megfelelő. 

- Az illat összetétele: Impulzív színrelépését mandarin-narancs aroma, menta, zsálya és ciprusfa illatával jelenti be. Ezeket a fejjegyeket ezután a pikáns bors ragyogó ölelésébe rejti. Az Eau de Parfum alapillatából a szantálfa, pézsma, tonkabab és cédrus férfias akkordjai áradnak. 

- Az illat története: A Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme kifürkészhetetlen, szürke üvegcsében rejti el az arcát. Ám elég levenni a jellegzetes kupakját, és az összetéveszthetetlen illatkompozíció máris teljes szépségében megmutatkozik. Ez a fényűző férfi illat 2012-ben jelent meg a piacon és Jacques Polge alkotása. A dinamikus kompozíciójú illat születését az a férfi inspirálta, aki szereti túllépni saját határait. Új kihívásokra és új küzdelmekre van szüksége, mert azok mindig előre viszik. Az illatnak a profi szörfös, Danny Fuller kölcsönözte arcát.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...