Dior divatház

2021. november 9., kedd

Chanel Bleu de Chanel férfi parfüm EDP és Extrait de Parfum

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6008

A Chanel Bleu de Chanel a független férfi illata, a férfiasság kifejezésének új lehetőségét adja. A Bleu de Chanel egy váratlan, fás-aromás férfi illat. Elsőre a rózsabors, a citrus és a vetiver friss és élénkítő jellegét érzékeljük, majd az illat lággyá, borostyánossá változik, a száraz cédrus és a keserű grapefruit jegyek a mediterrán táj illatát idézik fel. Végül az illat érzéki és meleg jegyei lépnek előtérbe: a tömjén, a szantálfa és a gyömbér. Miért kék (Bleu)? 

A kék szín a férfiasság alapvető színe, egyben a szabadság, a tenger, az ég és az éjszaka színe is. A Bleu de Chanel túl kék, hogy fekete legyen, és túl fekete, hogy kék legyen. Az üveg összetéveszthetetlenül Chanel: letisztult, elegáns, kifinomultan szögletes. Tökéletesen kifejezi az illatkreáció szellemiségét. A reklámfilmet az Oscar díjas Martin Scorsese rendezte, főszereplője a fiatal francia színész, Gaspard Ulliel. Az illat fő üzenete: "Légy váratlan!"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...