Dior divatház

2021. november 11., csütörtök

Estée Lauder Intuition férfi parfüm Ritkaság!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=333

"A megérzés biztos " jelentette ki Einstein. Az új parfümmel Estée Lauder a férfi megérzéséről beszél. A nőkkel ellentétben, a férfiak racionális megérzéssel rendelkeznek. Sokkal inkább az intelligenciájukra hallgatnak, mint a szívükre. Az Intuition- nal felfedezzük a XXI. század férfiját. Egy férfi aki az érzelmeiről beszél, a testéről, az érzékiségéről. Ha régen azért használta a parfümöt, hogy csábítson, ma azért használja, hogy saját magának örömet okozzon és a legszexibb parfümöket kedveli. 

Leírás: Az ámbra mellett az illat többoldalúsága is lelepleződik, fokozatosan friss majd könnyed, erős és férfias, meleg és érzéki. A fejjegy sziporkázó és erélyes. A szívjegy közvetlen és zabolátlanul játszik az érzelmekkel. A alapjegy meleg és érzéki, véglegesen elvarázsol, egy adag titokzatosságot ad a férfinak. Üveg: Egy Egy ezeréves kavicsra emlékeztető, érzéki fogású üveg amely sugározza magából a melegséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...