Dior divatház

2021. november 17., szerda

Dsquared Wood férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6692

Hiteles, mély és öntudatos. Ilyen az a férfi, aki életét a szenvedélyeitől késztetve éli. Az, akinek bonyolult természetét tökéletesen támogatja a Dsquared2 Wood Pour Homme férfi Eau de Toilette, aminek az ereje, erőteljessége és férfiassága képes azonnal ráirányítani a figyelmet. modern, magabiztos férfinak való, citrusos-fás illat egy párt alkot a Dsquared2 Wood Pour Femme női parfümmel vonzó kupakja kőrisfából készül kézműves munkával.

Az illat összetétele: A karizmatikus illatkompozíció a szicíliai citrom, mandarin és kalábriai bergamott társulása által biztosított földközi-tengeri frissesség áradattal bontakozik ki. Az illat elegáns és kellemes csípősségéről a gyömbér gondoskodik, mely az ibolya levelével és a kardamommal hozza létre a szívillatot kontrasztozó aromát. A kifejezetten vonzó ambroxán, a fehér fák és a vetiver olyan földes nyerseséget teremtenek, ami kiemeli veleszületett ellenállhatatlanságát. 

Az illat története: A Dsquared2 Wood Pour Homme parfümöt a fának azok a tulajdonságai ihlették, aminek erőteljessége, ereje és egyedülálló szerkezete tökéletesen ragadja meg a mai férfiak és nők egyedülálló egyéniségét. Az Eau de Toilette a Dsquared2 Wood Pour Femme női verzióval egy párként került bemutatásra 2018-ban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...