Dior divatház

2021. november 2., kedd

Gucci by Gucci Sport férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3562

Gucci By Gucci pour Homme Sport: egy citrusos-fás illat férfiaknak, akik az aktív élet szerelmesei. Nem szeret egy helyben üldögélni? Szereti, ha mozgásban van az élete? Kedveli a sport nyújtotta szabadságot és frissességet? A Gucci By Gucci pour Homme Sport éppen önnek készült! 

Frissesség és hanyag elegancia egy sportos koktélban, mely garantáltan kellemessé teszi a szabadidős tevékenységek minden percét, ugyanakkor a mindennapokban is remek kiegészítő. 

A Gucci By Gucci pour Homme Sport összetétele egyszerű, lényegre törő és friss. Citrusok és ciprus szikrázóan friss illata minden férfinak erőt és határtalan energiát kölcsönöz. Ezt követi a füge visszafogott, édeskés aromája, a boróka és a kardamom, melyek érzékeit is elbűvölő, könnyed eleganciát biztosítanak. Végezetül pedig pacsuli, vetiver és kövirózsa esszenciái kényeztetik. A Gucci By Gucci pour Homme Sport illata hosszú ideig elkíséri. 

A Gucci parfümökre az elegancia és a fényüzés jellemző, ám a sportos, letisztult stílus kedvelői is találnak köztük ízlésüknek megfelelőt, például a Gucci By Gucci pour Homme Sport-ot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...