Dior divatház

2021. november 26., péntek

Viktor & Rolf Spicebomb EDT férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4876

Viktor & Rolf Spicebomb eau de toilette uraknak minden férfi sármját kiemeli fűszeres illatával. Ez a robbanásra kész, férfias koktél tökéletes egyensúlyt teremt az erő és az elegancia, az intenzitás és a gyengédség között, miközben számos hölgy figyelmét is magára vonja. Egyszerűen tökéletes! Olyan férfiaknak, akik nem félnek feltűnőek lenni. Mindennapos viseletre alkalmas. 

- Az illat összetétele: Az alapillatban elbűvölő bergamottos jegyeket, ritka elemit, zamatos grapefruitot és mindezekkel kontrasztot alkotó rózsaborsot érezhet. A szívillatban ízletes fahéj, a sáfrány bódító aromája és csípős paprika rejtőzik. Az alapillatban a valódi bőr akkordjai, a lenyűgöző dohány és a frissítő vetiver alkotnak egymással összhangot. 

- Az illat története: A férfi Viktor & Rolf Spicebomb eau de toilette-et 2012-ben dobták piacra, és üvegcséjét épp úgy jellemezhetjük, mint magát az illatot – egyszerűen bombasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...