Dior divatház

2022. március 23., szerda

Giorgio Armani Stronger With You Only EDT férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6724

A STRONGER WITH YOU ONLY egy fougere, orientális, fűszeres illat, amely egyesíti a felvillanyozó erőt és a friss, ragyogó jegyeket. Az illat ragyogóan friss grapefruit olaj jegyekkel nyit, melynek savas jellege egy energizáló, pezsgő és édes, ugyanakkor férfias aurát von az illat köré. Az illat szívében a dél-franciaországi Provance régióból, fenntartható forrásból származó aromatikus lavandin akkordok kapnak helyet. Ez az egyedi összetevő vízgőz és molekuláris lepárlás útján keletkezik, így egy igazán kifinomult illatjegyet eredményezve, melyet kifejezetten az Armani számára alkottak meg. 

Mindez egy friss és tiszta hatást biztosít, amely a gyümölcsös licsi és a virágos jegyek geránium szívvel való találkozásában teljesedik ki. Kifejezetten az Armani számára megalkotva, a természetes geránium szív fenntartható forrásból származik, Madagaszkárról. Az illatjegyet hidro-desztilláció útján nyerik ki, melynek legfinomabb akkordjait felhasználva alkották meg ezt a gyümölcsös és virágos, rózsás illatot. 

Az illat alapjában a szintén kifejezetten az Armani számára megalkotott, magával ragadó, prémium, madagaszkári bourbon vanília találkozik a cukorral bevont gesztenye akkordokkal - melyek a STRONGER WITH YOU illatkollekció ikonikussá vált illatjegyei - és a citrus abszolútummal. Ezek együttese egy borostyános, bőr akkordokkal bővített illatot alkot, így kiemelvén az illat összetéveszthetetlenül csábító, érzéki jellemzőit. Az Armani számára kifejlesztett technológia segítségével dolgozzák fel a vanília jegyeket, mely feltárja az illatjegy balzsamos, érzéki és melegséget sugárzó oldalát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...