Dior divatház

2022. március 16., szerda

Yves Saint Laurent Elle EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2818

A nőiség Nem beskatulyázható illat, mint ahogyan egy igazi nő sem az. Egyszerre lágy és akaratos, tiszta, de mégis sejtelmes. Az Yves Saint Laurent Elle esszencia azonnal megragadja a szívét! Ez a parfüm kimondottan azon fiatal és modern hölgyek számára lett tervezve, akik szeretnek flörtölni és a határok nem jelentenek számukra gondot. Élvezik a nap minden pillanatát, ugyanakkor konkrét elképzelésük van az életről, hűek maradnak elvárásaikhoz és az igaz szerelmet keresik. Az esszencia virágos illatkavalkádja azonnal elvarázsolja érzékeit. 

Az Yves Saint Laurent Elle esszencia fej illatának tónusait az exkluzív citrusos arómák képezik, melyek leleményesen keverednek az exotikus licsi és a kecses babarózsa akkordjaival. A parfüm virágosan üde szívét a bódító frézia, a lágy hatást nyújtó jázmin és az enyhén borsos rózsa tónusainak összessége határozza meg. Az esszencia alap illatának jegyeit pedig az ámbra, a melengető hatású cédrus, az érzéki pacsuli és az értékes vetiver illatharmóniája biztosítja. Finom és édes a licsinek, a pünkösdirózsának és a fréziának köszönhetően. 

 

De egy pici citrom is van benne, ami mindig jót tesz az illat frissességének. Ha mindenki tőled kérdezi, hogy mi a titka az egyensúlyteremtésnek a munka és a család között, akkor ez a te illatod. Az YSL nő illata, virtuális eszenciája, mely hűségesen kíséri lépteit. Az YSL nő szabad és nőies! Ez a kimondottan hölgyek számára kifejlesztett esszencia az Yves Saint Laurent márkától tökéletes társa lesz a rohanó mindennapok során. Keltse fel érzékeit és kezdjen csábító játékba ezzel a csodálatos és összetéveszthetetlen Laurent Elle illattal Yves Saint-tól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...