Dior divatház

2022. március 8., kedd

Nina Ricci Nina L' eau EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4929

MINDIG ÁLMODOZIK, ÉBREN ÁLMODIK. NINA Titokzatos és sejtelmes Legutóbb mikor láttam még álmodozó lány volt. Ellentmondásokkal találkozunk, amikor az életünk épp változik. Amikor minden útelágazás egy kérdést rejt, minden hang egy ábránd, minden kétely egy ígéret és minden veszély egy nyilvánvaló tény. A csábítások örvénye, a korábban tiltott élmények, lopott csókok, mint amikor valaki ellop egy érett gyümölcsöt. Egy csábítóan ínycsiklandót. Bizonytalan távlatok, határozottabb lépések, a félelmek új formái. Az eddigi halvány vázlatok körvonalazódnak, világossá válnak. A bizonytalanságból bizonyosság lett. A titkok kitudódtak, az álmok szertefoszlottak. A lábak már magas sarkakon tipegnek, a test látszólag végtelennek tűnik, vonásai már nem gyermekiek. Mert az álmok a legszebbek. Mert a belső utazás a legígéretesebb. Nina És az Ő titka - Ha ez egy tánc lenne, két lépéses, vagy talán három lépéses lenne, azok táncolnák, akik mindig? csak Nina-k. 

Ha ez egy gyümölcs lenne, olyan lenne, amit nagy élvezettel ennél, Nina. NINA - Két szó. Az egyik valóságos, a másik nem. Vagy fordítva. - Egy összetéveszthetetlen párizsi lakás. Makulátlan falak, bordűrök, halszálkás parketta, ahol minden felakasztott tükör arra csábít, hogy átlépjünk egy másik világba. - Átlépni és elindulni. Hogy kezdetét vegye egy csodálatos utazás, melynek során az álmainkat kutatjuk. Azokat, melyeket ébren álmodunk. - A lakás, a fa, az alma fehérek. - Nina hű marad önmagához, de sokkal érzékibb, titokzatosabb és szabadabb. A tündérmesével ellentétben most kecses és határozott. Egy fiatal nő, aki keresi önmagát, tudatosan kacérkodik. - Kitartóan és fáradhatatlanul keresi a titkát. 

A KAMPÁNY: Nina-t ebben az Eugenio Recuenco által fotózott kampányban Frida Gustavsson testesíti meg. Mint egy belső utazás vibráló metaforája, az új tündérmese végigvezet egy fagyos, ezüst labirintus zegzugain, Nina-n egy halvány pasztell muszlin couture ruha látható" egy egyedülálló darab a Nina Ricci Háztól" egy gondviselő angyal átható szemekkel, egy méltóságteljes fa. Mit fedez fel Nina az utazása végén? EZ AZ Ő TITKA. NINA LEAU A Nina LEau egy fehér örvény. - Egy illat arra a pillanatra, amikor a lányból nő lesz. Természetesen friss, nagyon friss, fagyos nerolival, de magában rejti az almafa virágának finom nőiességét, a gardénia érzékiségét és a fehér pézsma jegyét is? - Egy fiatalos, könnyed, érzéki fuvallat. A Nina parfümőr mestere, Olivier Cresp által megálmodott friss-gyümölcsös-virágos illat. - A kellemes illat legújabb remekműve, fagyos halvány rózsaszín, alma formájú üvegbe zárva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...