Dior divatház

2022. március 6., vasárnap

Valentino Uomo Intense EDP férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6178

Valentino Uomo Intense, a Valentino Uomo alapműhöz képest intenzívebb, karizmatikusabb és férfiasabb változatot ígér. Energikus, életerős, célratörő és határozott, időtlen eleganciája örökségéből származó illatkreáció. Ezekkel a jelzőkkel körvonalazható az érzékeny férfi intenzív személyisége. A Valentino férfi számára elsődleges fontosságú a kulturáltság, mely tetten érhető ruházatán és viselkedésében is. Stílusa egyedi, egyszerre vezet vissza a múltba és repít előre a történelem idővonalán, mert számára elsődleges a hitelesség. 

Rendkívül férfias, érdeklődő és érzékeny. Valentino Uomo Intense finoman bőrszerű, mély és tiszta; tipikus olasz stílusban. Valentino Uomo illatban fehér bőrt, addig az új verzióban a fekete bőr intenzív illata uralkodik. A fekete bőr illatát a fejjegyben található muskotály zsálya olaj és a friss mandarin árnyalja. Továbbá a citrusos jegyek könnyedséget kölcsönöznek az illatnak. Szívében található abszolút írisz eleganciát, míg a kellemesen illatozó vanília és tonkabab csodálatos harmóniát ad az alkotásnak, mely fekete bőr és vanília bab alapokon nyugszik. 

Férfias érzékiség klasszikus palackba zárva. A parfüm arca Louis Garrel francia színész. Az üveg kifinomult kialakítása változatlan, a különbség az alapműhöz képest színében sötétebb, mélyebb szürke árnyalatot kapott, mely a parfüm intenzitását is stilizálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari BLV Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2145 Blv pour Homme illatot az ellentétek finom összhangja jellemzi. Egyszerre er...