Dior divatház

2022. március 2., szerda

Armaf Club de Nuit Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6719

Provokáljon férfias személyiségével, amelynek lényege az Armaf Club de Nuit Man Intense férfi Eau de Toilette-ben rejtőzik, és amely az Öné is lehet. Ebben az illatban a klasszikus akkordokat különleges virágos és gyümölcsös jegyek egészítik ki, amelyek garantálják, hogy viselőjük minden helyzetben magára vonja a figyelmet. Fás-fűszeres illat gyümölcsös aláfestéssel. Minden korosztály számára javasolt, nappali használatra. 

Az illat összetétele: Az illatkompozíció kezdetén citrom és bergamott, mellettük pedig szokatlan ananász és fekete ribizli frissítik fel Önt. Ezeket aromás, bódító jázmin követi, valamint finom rózsa és nyírfa. Az alapillatban egy csipetnyi édesen melengető vanília illatozik, amelyet pézsma, ámbra és pacsuli tesz teljessé. - Az illat története: Az Armaf Club de Nuit Man Intense már piacra dobása, 2014 óta nagyon kedvelt a férfiak körében. Világszerte a Creed Aventus luxusparfüm alternatív változataként tartják számon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...