Dior divatház

2023. március 18., szombat

Ajmal Amber Wood unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6938

Egy igazi remekmű a Signature Collection W sorozatából. Az Amber Wood parfümöt mély és összetett gyümölcsös-virágos és fűszeres jegyek hatják át, amelyet cédrussal, borostyánfával és pacsulival tettek még komplexebbé, hogy az utánozhatatlan erő érzetét keltse használójában. Az Amber Wood illat egy igazi remekmű, amely a borostyán rendkívüli árnyalataira épül. 

A lédús gyümölcsök és fűszerek köré épül, kiemelve az almát, a fehér borsot, a levendulát és a kardamomot, így az orris és a cédrusfa fás-intenzív jegyeiből álló meleg szívhez vezet. A kompozíció alapját a borostyánfa és a pacsuli forró árnyalatai alkotják. A 60 éves hagyományokkal rendelkező Ajmal egy nagyon különleges és fényűző Signature kollekciót mutatott be, amely három rendkívüli, fa alapú illatot tartalmaz: Amber Wood, Hatkara Wood és Santal Wood. 

A kollekció neve W Series, és három niche kompozícióval egészíti ki az Ajmal ház jelenlegi gazdag kínálatát, amelyek csúcsminőségű alapanyagokkal látják el a közel-keleti vásárlókat. A borostyán, a hatkorai citrom és a szantálfa megtalálható a három új parfüm összetevői között, és a származásuk szempontjából legjobb országokból származnak, így további értéket biztosítanak a minőségi illatokat kedvelők számára. "Büszkén mutatjuk be a W sorozatot Ajmal minden rajongójának. 

Az ügyfeleink növekvő igényeinek megfelelően elindítottuk a Signature kollekciót. Ez az új illatok kifejlesztéséhez használt legjobb alapanyagok keverékének eredménye. Az egyedülálló minőség a folyamatos kutatásainkról és innovációinkról tanúskodik, hogy ügyfeleink számára az egyedülálló és minden részletében luxus parfümöket biztosítsuk" - mondta Abdulla Ajmal, az Ajmal Perfumes vezérigazgatója!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jimmy Choo I Want Choo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6949 Az elbűvölő, szinte hipnotikus vörös pókliliom köré épülő I Want Choo egy mé...