Dior divatház

2023. március 2., csütörtök

Givenchy Hot Couture 2022 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6913

Givenchy 2022-es Hot Couture alkotása vibráló, érzéki és szenvedélyes nőiességet testesíti meg. A kifinomult eleganciát és a merész csábító hatást ötvöző Hot ​​Couture Eau de Parfum az élvezet elixírje, amelyet úgy kell viselni, mintha a második bőre lenne. Rendkívül intim karakterrel gazdagított kompozíció. 

Az illat málna akkordok csillogó gyümölcsös jegyeivel nyit, amely a parfüm szívében az indiai Grandiflorum Jázmin Absolute-ba olvad, és mindezt a haiti Vetiver Essence gazdagítja az alapjegyében. A Givenchy felfrissítette az ikonikus nagysikerű illatait, köztük a Hot Couture-t, egy új, kifinomult üveggel, mely a Maison stílusát jelképezi. Hubert de Givenchy kifinomultság és letisztult stílusa előtt kíván tisztelegni. Autentikus luxust idézi meg, amely a tervező Haute Couture tehetségéből fakad. Les Mythiques - A Givenchy ikonikus illatai egy időtlen örökséggyűjteményből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jimmy Choo I Want Choo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6949 Az elbűvölő, szinte hipnotikus vörös pókliliom köré épülő I Want Choo egy mé...