Dior divatház

2023. március 20., hétfő

Hugo Boss Essence de Femme női parfüm koncentrátum

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2789

Fedezze fel a Boss Essence de femme éjszakai világát... Akárcsak a nő, a Boss femme ragyogó nappali megjelenése éjszakára elragadóvá és csábítóvá válik. Az édeskés gyümölcsök keveréke a napnyugtakor intenzíven illatozó fehér virágokkal egy vibráló, selymes és egyben érzékien nőies illat. A nappali ragyogás után... Éjszaka is legyen igazán elragadó! A Hugo Boss Boss Essence de Femme egy kellemes, virágos-gyümölcsös női parfüm. Eleinte teltebb, gyümölcsös illatával érint meg, mely később csodás virágok lágy aromájának adja át a helyét. 

A Boss Essence de Femme egy könnyű, nőies illat, mely minden alkalomhoz tökéletesen illik. Szeretné mindig tökéletesnek érezni magát? A Hugo Boss 2007-ben megjelent parfümjének lágy, virágos illatával megjelenése éjjel-nappal kifogástalan lehet. A parfüm egyedülálló, formatervezett üvege még inkább hangsúlyozza a benne rejlő illat különlegességét. Legelőször mandarin, titokzatos fekete ribizli és frézia mámorítóan édes kombinációja érinti meg. Nyomában keleti liliom érkezik, melyet bolgár rózsák édes aromája és egzotikus selyembokor illata kísér. A parfüm fás alapjából, melyet szaténfa, érzéki ámbra és barackfa kérge alkot, kellemes harmónia árad. 

A Boss Essence de Femme illata rendkívül hosszantartó, egyszeri használata is egész napra elegendő. A Hugo Boss világhírű divatmárka stílusos öltözetet és minőségi illatokat kínál a fiatal nőknek és férfiaknak. A Hugo Boss név mára eggyé vált a tökéletes eleganciával és a kifogástalan külsővel. Ha egyedülálló stílusra és ellenállhatatlanságra vágyik, a Hugo Boss a tökéletes választás! Parfümjeinek széles palettájáról mindenki kedvére válogathat: kínálatában az érzéki női illatoktól a friss, neutrális illatokon át egészen a markáns, férfias illatokig minden szerepel. A Hugo Boss Boss Essence de Femme az egyediség, és a végtelen szépség érzését kínálja minden nőnek. Varázsolja el környezetét a Boss Essence de Femme könnyed, virágos illatával, mely igazán ellenállhatatlanná teszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...