Dior divatház

2023. március 3., péntek

Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6916

Különc, meglepő és vidám illatot rejt flakonjában a Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum hölgyeknek. Édes, mégis érzéki illatában a coca-cola illata dominál, melynek köszönhetően kitűnik majd a tömegből. Szabadgondolkodású, fiatalos hölgyeknek készült, akik nem félnek önmaguk lenni. 

Illat összetétele: A jellegzetes coca-cola már az első tónusokban megjelenik a lédús, édeskés körtével együtt. Az érzéki jázmin, és tonkabab tónusaival keveredik, melyek harmonikusan térnek át a csábító alapba. Legtovább bőrén a pacsuli, és pézsma kombinációja marad meg, melyet a szantálfa, és vanília egészít ki. 

Illat története: Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy illata 2020-ban jelent meg, és a Girls Can illat kollekció része. Fiatalos illata édeskés, és igazán bolondos amire az parfüm neve is utal. Feltűnő, üveg flakont kapott rózsa-arany, csillogó színben. Ideális társ a mindennapokra, és különleges alkalmakra is viselhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jimmy Choo I Want Choo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6949 Az elbűvölő, szinte hipnotikus vörös pókliliom köré épülő I Want Choo egy mé...