Dior divatház

2023. március 19., vasárnap

Givenchy Organza női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=355

Az Organza rendkívül finom anyagot idéz, amely átlátszó, akár a muszlin, könnyedségéért az haute couture divatházak kedvelt alapanyaga. Szinte felhív arra, hogy megérintsük, érzékiséget, fennköltséget, vidámságot kelt. Givenchy ismét az örök nőiesség megjelenéseinek kifejezésére törekedett egy időtlen parfüm megalkotásával. Ahogy a nőknek ajánlott nagy művészeti alkotások esetében az időtlen vonzerő kifejezésére Givenchy egyesíti a múltat és jövőt, a barokkot és a barbárt. A parfüm óriási gazdasági sikere azt bizonyítja, hogy minden nő vonzónak találja. Az Organza a mítikus csábítás illata. 

Leírás: Indításként tiszta és friss fanedv, lonc és rózsafa illat. Fehér virágokból (gardénia, tubarózsa, bazsarózsa, ylang-ylang) álló csokor áramlik a guajakfa, szerecsendió, írisz, cédrus és szantálfa alkotta meleg, fás és fűszeres alapjegy felé. Az időtlenség érzetét vanília és ámbra fokozzák, hozzájárulva rendkívüli nőiességéhez, amelyre a márka a "virágos, mégis földes jellegű" meghatározással utal. 

Üveg : Formája görög szobrot vagy átlátszó üvegoszlopot idéz. A női test könnyedsége jelenik meg, a kupak barokk módra elvont kialakítása mellett, amely egyiptomi fejékre emlékeztet. A Yasmin Jhami modell által viselt fehér ruhát John Galliano tervezte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...