Dior divatház

2023. március 18., szombat

Nina Ricci Premier Jour női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=849

Premier Jour egy illat a modern nőnek, aki magabiztos és kifinomult. A nőnek, aki meg akarja mutatni finom, érzéki nőiességét. A Premier Jour, azaz első nap Nina Ricci új korszakát jelzi, a márka eredeti jegyeinek újjászületését. Az új élet, az érzéki kezdetekhez való visszatérés ígéretével a Premier Jour tolakodás nélkül tiszteli és támogatja a nőket. Szerénység és jóváhagyás, szabadság és ellenőrzés kettőségét érezteti. A parfüm újraértelmezi az érzékiséget és csábítást, egyaránt szól a testhez és szellemhez. Fénylő jegyeivel felvidítja az érzékeket.

A mandarin derűlátása, az édesborsó és gardénia vidámsága fedi fel a vanília illatú orchidea és mahaleb fa alkotta édes jegy bensőséges karakterét. Az illat lágyságát szantálfa és pézsma nyújtja el. Üveg: Fabien Baron tervezése. Halvány barackszínu flakon, amely két eltolódott hengert formáz érzékien opálos üvegből.-A reklám illik a pozitív és bensőséges parfümök világában megszokott trendhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jimmy Choo I Want Choo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6949 Az elbűvölő, szinte hipnotikus vörös pókliliom köré épülő I Want Choo egy mé...