Dior divatház

2021. május 13., csütörtök

Britney Spears Fantasy női Kifutó parfüm!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=1174

Britney Spears Fantasy Eau de Parfum elrepít a fantázia világába! A Fantasy egy édes, gyümölcsös és kifejező illat, amely tökéletesen kiegészít minden vidám, optimista nőt. Hagyja magát a fantázia világába repíteni, ahogy a legtöbb nő és lány világszerte Britney illatának köszönhetően. Gyümölcsös, virágos illat, romantikus nőknek. Nappali viseletre ajánlott. 



- Illat összetétele: Britney Spears második parfümje a Fantasy, érzéki és ínyenc illat. Elsőként az egzotikus licsi, az arany birs és a kivi gyümölcsös keverékét lehet érezni. A provokatív szív jázminból és az édeskés fehér csokoládéból áll. Az illat alapja ötvözi az orris gyökeret, csábító pézsmát és fát. 

- Illat története: Próbálja ki a Britney Spears Fantasy illatát, és engedjen a pillanat varázsának. Győződjön meg arról, hogy ez egy igazi drágakő a parfümök között, amely részévé válik. Nem csak kifinomult édes és kellemes illatának, de különösen a gyönyörű flakonnak köszönhetően, amelyet Swarovski kristályok díszítenek. Bármilyen sminkes asztalka igazi gyöngyszeme lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...