Dior divatház

2021. május 12., szerda

Paco Rabanne Olympea Blossom női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6616

FEDEZD FEL AZ OLYMPÉA CSALÁDOT! TE MELYIK OLYMPÉA VAGY? 

Váljon istennővé, és vegye körül magát szépséggel és virágillattal, ahogyan ők is! A női Paco Rabanne Olympéa Blossom Eau de Parfum leleplezi az Ön érzéki nőiességét és magabiztosságát, hogy Ön megírhassa saját történetét a modern kori istennőről. Az illatból áradó öröm és szabadság elkíséri Önt, bármerre is induljon. jellegzetes gyümölcsös-virágos jegyekkel kísért chypre illat az ikonikus Paco Rabanne Olympéa virágosabb változata 2021-ben mutatták be. 

Az illat összetétele

A kezdeti varázslatot csipetnyi rózsaborssal keveredő rózsa biztosítja, amelybe fekete ribizli jegyei elegyednek. A ribizli kellemesen savanykás illata hamarosan még hangsúlyosabbá válik, amikor az ízletes körte is csatlakozik hozzá, hogy hatásos ellentétet alkosson a virágos jegyekkel. 

A harmadik fázisban melengető vanília és bársonyos kasmírfa kezd illatozni, amelyek rendkívül szexi hatást keltenek a bőrön. Az illat története A Paco Rabanne Olympéa Blossom a kompozíción belül zajló párharccal nyeri meg Önt: A virágok frissessége karakteres érzékiséggel csap össze, ami tökéletes élményt nyújt az olfakció számára. Ezt az illatot a virágok dominálják, így fekete rajzolat formájában az üvegcse testén is megjelennek, és elegáns előteret alkotnak a lágy rózsaszínű parfüm számára. Mindezt a kontrasztos fekete-arany kupak tetézi be, hogy ez az Eau de Parfum fésülködőasztalának ragyogó ékessége lehessen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...