Dior divatház

2021. május 13., csütörtök

Britney Spears Fantasy Intimate női parfüm RITKASÁG!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5815

Rózsaszínű kristályokkal díszített fehér szalonruhában, a híres Fantasy kiadás utódja. Az illat BRITNEY SPEARS FANTASY INTIMATE EDITION-t nagyon érdekes, érzéki és romantikusnak hirdetett, és olyan lányok és nők számára készült, akik ünneplik szépségüket és ápolják azt. Az új kiadás édes gyümölcsös és ellenállhatatlan virágjegyei átölelik a bőrt, és a fantáziák életre kelnek. 



A BRITNEY SPEARS FANTASY INTIMATE EDITION összetétele gyümölcsös citromhéjjal, az ibolyaszínű levél és a napsütéses citrom elegáns illatával kombinálódik. A levegős jegyei ózonból származik, amelyek lehűlnek és felfrissítik a virágszívet, amely magában foglalja a gyöngyvirágot és az elegáns jázmint, egy csomó ínyenc barnacukor akkorddal és állati (pézsma) akkordokkal. Az alap meleg, puha és krémes, vanília, heliotróp, laoszi benzoin és érzéki fehér pézsma keverékével díszítve. A Fantasy Intimate ugyanazt az üvegformát veszi fel, mint a korábbi Fantasy kiadások, és rózsaszín-fehér külső dobozba van csomagolva, csipke illusztrációval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...