Dior divatház

2021. május 20., csütörtök

Paco Rabanne Invictus Victory férfi parfüm 2021

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6623

A győzelmen kívül ezentúl nem ismer más célt. Az Önt sikerhez vezető eszköz a férfi Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum, amellyel megsokszorozhatja képességeit, és a vereséget törölheti a szótárából. Ezzel az illattal minden új kihívást gond nélkül fog venni. 

Intenzív, férfias illat friss és keleties jegyekkel, érezteti Önnel, hogy a győzelem karnyújtásnyira van! - Az illat összetétele: Az első pillanattól kezdve magával ragadja Önt egy adagnyi átható citrusos jegy és a rózsabors kombinációja, amely tömjénnel keveredik. Mindez meglepően lenyűgöző társítást teremt, és az aromás levendula jegyei festik alá. A vaníliával és ámbrás jegyekkel kiegészített, édesen melengető tonkabab formájában érzéki hullám érkezik. 



Az illat története: A Paco Rabanne Invictus Victory illata igazi sokkot készített elő az Ön érzékei számára. Illatkompozíciójában karakteres frissesség csap össze magnetikus hatású érzékiséggel. Az eredmény egy olyan illat, amelyből sugárzik a hatalom. Ön hamarosan nemcsak az illat függőjévé válik, hanem a győzelem érzésének is részese lesz, amely vele jár. 

- Az Invictus üvegcséje most először jelenik meg fekete színben, hogy ezzel első pillantásra is utaljon csábító tartalmára. A matt kupak pedig ellentétet teremt az üvegcse fényes testével, amit ráadásul V betű díszít, és tovább fokozza az Eau de Parfum teljes intenzitását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...