Dior divatház

2021. május 13., csütörtök

Britney Spears Fantasy Privat Show női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6619

2016 júliusában Britney Spears elindítja a Private Show-t, a kollekció 20. illatát és az új "pillér" illatot (a 2004-es Curious, a 2005-ös Fantasy, a 2007-es Believe és a 2010-es Radiance után). Az új illat kifejezi a dulce de leche, a fehér virágok és a jeges kávé iránti szeretetét.



"A privát show az egyik legnagyobb szenvedélyemet - a táncot - ünnepli! Ezt az elektromos energia ihlette, amelyet előadásom során érzek, akár a próbák alatt, akár a színpadon a show-m alatt. Szerettem volna, ha rajongóim felemelő, szexi illattal rendelkeznek ez felhatalmazza őket álmaik megvalósítására! " - mondta Britney. 

A kompozíció virágos - gyümölcsös - ínyenc, várhatóan érettebb, mint a Fantasy vonal. Édes és friss klementin, nektarin és tejszínhabos kávé nyitja. A szív keveri a dulce de leche ínyenc hangjait a narancsvirág és a sambac jázmin fehér virágaival. A meleg száradás ragyogó borostyánból és érzéki pézsmából áll. Az illat gyémánt alakú üvegben és Eau de Parfum koncentrációban kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...