Dior divatház

2021. május 17., hétfő

Paco Rabanne 1 Million Parfum Extrait de Parfum férfi parfüm

 https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6622

Intenzív, maszkulin parfüm, napszítta sármmal. Egy parfüm, mely nem fél kitolni a határokat és játszani az érzékekkel. A sós jegyek és a napszítta bőr csatája. Egy parfüm az ámbra melegségével az elkerülhetetlen érzékiségért. A merész, napfénnyel áthatott illatösszetevők keveréke eléggé intenzív ahhoz, hogy ne tudjon ellenállni ennek a kicsit szélsőségbe hajló kihívásának. 

Legyen szertelen! Bőrös és virágos aláfestésű, érzékien melengető illat olyan férfinak való, aki nem fél időnként arcátlan és szélsőséges lenni az illatot 2020-ban mutatták be Az illat összetétele A kontrasztokra épülő illatban az édesen mámorító tubarózsa kombinációja egy csipetnyi sóval és bársonyosan melengető kasmírfával keveredik. Emellett megmutatja magát a bőr napsugarak hatására felszabaduló illata, amit citrusok festenek alá. A kivételes kompozíciót a gyanta és a fenyő illata emeli tökélyre. 

Az illat története: Akár csak a történelem sok más korszakalkotó felfedezése, a Paco Rabanne 1 Milion Parfum illata is részben a véletlen műve. Quentin Bisch parfümőrt ugyanis a bőrtáskájából áradó mámorító aroma ihlette meg. Nyaralásból hazafelé tartva véletlenül kiömlött benne a napozókrém és a bodorrózsa illatmintája. Ez a kombináció jelenik meg ebben az érzéki parfümben is. Mi más is lehetne ezen rendkívül addiktív illat figyelemreméltó üvegcséjének a színe, mint a legragyogóbb, szinte már fényűző arany. Az aranyöntvény előtérbe lép, és a 1 Million Parfum a toalettasztalán mindig készen áll majd arra, hogy visszaverje a napfényt és ne csupán ott, de főleg önön is kitünjön .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...