Dior divatház

2021. május 20., csütörtök

Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6625

A Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream női Eau de Parfum illatával akár minden nap bejárhatja a napfényben fürdőző Rómát. A káprázatos illatkompozíció felvillantja az Ön nőiességét, életteli karakterét és az Önt körülvevő, a szem számára láthatatlan csillogást. 

- Serkentően tiszta illat, virágos és pézsmás illatjegyekkel. A férfi Valentino eau de toilette párjaként, azzal együtt mutatták be arra született, hogy a sárga szín optimizmusát, az illat segítségével fejezze ki. Az illat összetétele Nyitányát a kalábriai bergamott és citrom képviselte üde citrusok uralják. Ezt a párost remekül egészíti ki a licsi zamatossága, amely derűt visz az illatba. Kis idő elteltével a figyelem a bazsarózsa és a törökrózsa felé fordul, melyek megcsillantják zöld frissességüket és selymes kicsengésüket. A teljes illatkompozíciót a vaníliával kiegészülő fehér pézsma tiszta illata fűszeres aláfestéssel és élő cédrusfával érzékien és édesen csendesíti le. 

- Az illat története: A sárga szín és Róma sok tekintetben hasonlítanak egymásra. Ennek bizonyítéka a Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream illata is, amelyet ez a szín ihletett. A vörös mellett ez az olasz metropolisz legjellegzetesebb színe, amely elválaszthatatlanul hozzátartozik, de a luxusdivat világában is nélkülözhetetlen szín. - A Valentino illatok már az első pillantásra felismerhetők a jellegzetes szegecseknek köszönhetően, amelyek erről az Eau de Parfum illatról sem hiányoznak. A fekete alapra került fluoreszkáló VALENTINO név hatásos kontrasztot teremt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...