Dior divatház

2018. március 1., csütörtök

DOLCE & GABBANA Light Blue Summer Swimming in Lipari

https://www.vip-parfumeria.hu/dolce-gabbana-light-blue-sunset-in-salina.html







Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina visszatérés a Lipari-szigetekhez, a szicíliai tenger és a mediterrán nyár szimbólumához. A természet a sziklás táj, a buja zöld lombok, a mélykék tenger és a tiszta fehér part elbűvölő kontrasztjaiban uralkodik.

Ezen a helyen, a természet becses kincsei között, az érzelmek valósággal megelevenednek. A szigetek és ezek igaz ragyogása ihlette a Light Blue két új, limitált kiadású illatát: a Sunset in Salina-t a hölgyeknek, és a Swimming in Lipari-t az uraknak. Salina a végtelen frissesség szigete.

A szigetek legzöldebbike, legtermékenyebbje, és természetes vizekben leggazdagabbja. Ebben az édeni mediterrán kertben, szőlőtőkék sora található, amely Szicília édes borának, a becses Malvasia bor alapanyaga. Lipari a legnagyobb, és legkáprázatosabb sziget.

Egy élénk hely, ahol a nyüzsgő szigetélet a főút mellett fut végig. A kopár alabástrom és a finom habkőhomok, kiemeli a sziget vibrálóan zöld összképét. A helyi specialitások fűszeres és édes illatai úgy hatnak, mint hódolat a tökéletesség oltárán.

Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina illata nyári emlékeket idéz, annak összes melegségével és energiáival. A mediterrán nyár tiszta és vidám lelke mindkét illatban benne rejlik.

Sunset in Salina egy virágos, friss virágos illatként, a Sunset in Salina szédítően örömteli, akárcsak naplementekor egy pohár Malvasia bor elfogyasztása a fréziával borított teraszon.

Az illat a friss szőlőlevelek aromáival nyit, amely erre a termékeny és varázslatos tájra különösen jellemző, ezen nyitóillatot élénk ibolya levelekkel tették még gazdagabbá.

Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina parfüm szívjegyei magába zárják a sárga frézia édes és csábító varázsát, illetve a narancsvirág és a jázmin illatát. Végezetül a meleg alapillatot, a borostyán, cédrusfa és a fehér pézsma jellemzi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...