Dior divatház

2018. március 25., vasárnap

BVLGARI Jasmin Noir EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/bvlgari/jasmin-noir-eau-de-parfum-noknek.html

Jasmin Noir EDP - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)

Jasmin Noir, a Bvlgari új női illata: kifinomult és értékes alkotás, mely tökéletesen tükrözi az olasz ékszerek tradicionális értékeit és kifinomult luxusát. Jasmin Noir a legújabb a klasszikus illatok kollekciójában: csábító és kifinomult.

Új fejezetet nyit mind kreativitásban, mind pedig egyedi szépségben: a csodálatos jázmin egyedi interpretációja. Jasmin Noir, más néven fekete jázmin: a virág, mely fellobbantja a képzeletet. A Jasmin Noir-t azoknak a nőknek dedikálja, akiknek érzékeny, ugyanakkor rabul ejtő varázs a vágyuk.

Az ihlet: Carlos Benam és Sophie Labbé az új Bvlgari illat megálmodói. Carlos Benam: "A jázmin az egyik legkedvesebb virág számomra. Tangierben születtem, ahol ez az édes, pici virág beillatozta a gyermekkoromat. Édesapám háza jut eszembe, abban a pillanatban, amikor megcsap az illata. A Bvlgarinak a fa sötétebb hatásával kevertem a jázmint.

Az illat: Egyedi és hihetetlenül csábító kombináció a nap és éjszaka minden pillanatára. Fej illat: A gardenia virágáról már a 18. század közepéről vannak jelentések, amikor Kelet Indiából, Kínából és Japánból importálták. 1920-ban egyetlen úriember sem jelenhetett meg elegáns fogadáson anélkül, hogy a gomblyukában ne lenne a gardénia. Szív illat: A jázmin neve eredetileg fehér virág vagy perzsa jázmin. Kizárólag női kezek vághatják le, s persze kizárólag hajnalban, amikor éppen nyílik.

Alap illat: A tonka fa dél-afrikai eredetű, balzsamos, bársonyos parfümöt eredményez az illata. Európában ritkaságnak számít ez a becses és exkluzív alapanyag.

A csomagolás: A meleg, sugárzó arany, mely az exkluzivitás emblémája, kontrasztban áll a feketével, mely az illat titokzatosságát hivatott kiemelni.

Az üveg a nőiesség eszenciájára utal, melyen a "Bulgari" logó mind a kupakon mind pedig a külső csomagoláson megtalálható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...