Dior divatház

2018. március 1., csütörtök

Dolce & Gabbana The One for Men férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/dolce-gabbana-the-one-for-men.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5779

Egy elegáns, érzéki parfüm, amely modern, mégis egyedülálló, egy időtlen klasszikus. Ez természetesen a Dolce&Gabbana The One férfi illata.

A The One for Men tökéletesen tükrözi azt, hogy milyen a Dolce&Gabbana férfi: karizmatikus és érzéki, elegáns és kifinomult. Ő a modern hedonista, aki mindig figyelemfelkeltő, akit nem lehet nem észrevenni. ."A The One for Men a Dolce&Gabbana férfinak készült: aki modern, érzéki, kozmopolita, aki gondosan figyel külsejére, törődik önmagával és testével. Egy férfi vele született karizmával, magabiztossággal, olyan férfi, aki nem fél kifejezni személyiségét a parfümön keresztül, amit visel."

Domenico Dolce and Stefano Gabbana AZ ILLAT A The One for Men az elegancia és az érzékiség koncentrációja. Az illat egyszerre klasszikus és modern, vibráló és lebilincselő. A fűszeres, keleties illat a dohány és a kifinomult fás jegyek harmóniája. A fejillatban grapefruit, koriander és bazsalikom vezet a The One vibráló eleganciájához. A szívillat - cardamom, gyömbér és narancsvirág - fűszeres és meleg, erőteljes érzéki komponens. Az alapillat - cédrusfa, ámbra, és dohány - valódi férfiasságot kölcsönöz az illatnak. Matthew McConaughey-re esett a választás, mert ő az, aki tökéletesen megtestesíti a The One for Men férfit. Érzéki és ironikus, ez a vonzó, texasi színész személyesíti meg a The One for Men esszenciáját férfias, csábító érzékiségével és sportos eleganciájával.

"Matthew azonnal hatott ránk, rögtön tudtuk, hogy Ő az ideális megtestesítője új férfi illatunknak. Egy igazi sztárt akartunk erre a szerepre. Egy magabiztos férfit, aki karizmatikus, kisportolt, érzéki és elegáns. Olyan férfit akartunk, aki képes saját hiúságával játszani, egy igazi csábítót, aki kellő öniróniával bír. Mindketten nagy rajongói vagyunk a filmjeinek, melyekben megmutatkozik ironikus, mégis érzéki személyisége megragadva azt, amit mi a The One-nal ki akarunk fejezni!" Domenico Dolce és Stefano Gabbana

A CSOMAGOLÁS

Az elegáns üveget letisztult, geometrikus vonalak határolják előkelő, klasszikus designt teremtve, melyet ezüst nyak díszít és kifinomult négyszögletes, barnára festett metál kupak koronáz meg. A The One for Men üvege mindazt a luxust szimbolizálja, amit a Dolce&Gabbana képvisel. Az üveg arámyai a divatház által készített öltönyökre emlékeztetnek. A csomagolás egyszerű, metálbarna doboz, melyet csupán az ezüst logó díszít, s mely tovább hangsúlyozza a kifinomult, tiszta egyszerűséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...