Dior divatház

2018. március 29., csütörtök

Escada Moon Sparkle

https://www.vip-parfumeria.hu/escada-moon-sparkle-for-women.html







Idén nyáron minden megtörténhet! Az Escada új, szenzációs limitált illata, a Moon Sparkle az Escada óriási sikerű illatkollekciójának tizenhatodik kreációja. Ez az inspiráló új illat tökéletesen szimbolizálja a mai független, élénk, játékos női és férfi ideált, akik a legexkluzívabb partikon is tökéletesen megtalálják helyüket a hírességek között.

A Moon Sparkle forró nyári partik emlékét idézi, amikor a levegő megtelik szexi, mágikus vibrálással, ahol bármi megtörténhet. Legyen az Ibiza, Miami vagy St. Tropez, a Moon Sparkle összetéveszthetetlen. Határ a csillagos ég!

A NŐI ILLAT: Érzéki gyümölcsös és virágos jegyek egyesülnek egy friss és inspiráló illatban. Csábító és izgalmas, akárcsak viselője. A fejjegy zamatos nyári gyümölcsök elegye - felfrissít és üdévé tesz. Illatos eper és lédús feketeribizli, citrus koktél és érett piros almák zamata idézik a forró nyári éjszakák utánozhatatlan, szexi hangulatát.

Ez a megkapó kombináció testesíti meg a mai sztárok világának energiával teli fiatalságát és frissességét. Rózsa, frézia és mámorító jázmin. Izgalmas virágos összetevőivel a szívjegy sebezhetőséget, ám mégis erővel teli és játékos egyéniséget sugall: vagyis az igazi nőt.

A virágzó fiatalság szimbóluma. A gyümölcsös virágos felszín mögött könnyed pézsmaillat húzódik. A szantálfa, ámbra és málna keverékével a Moon Sparkle alapillata a nyári éjszakák fülledt, perzselő, titokzatos hangulatáról mesél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...