Dior divatház

2018. március 31., szombat

Lancôme Trésor in Love női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/lancome-tresor-in-love.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3632

Trésor in Love egy új történet kezdete. Egy történeté, mely Párizs szívében egy szerelem kibontakozásáról szól. Ez a parfüm maga a szerelem illata.

Lancome Tresor In Love virágos és gyümölcsös illatjegyeivel a nőiesség, a szerelem és a könnyedség harmóniáját szimbolizálja. A gyümölcsös illatjegyeket a zamatos körte és az illatos nektarin hordozza.

A virágos illatjegyeket a jázmin és a török rózsa varázslatos együttese kölcsönzi, egy cseppnyi pézsmával és cédrussal kiteljesítve az illat harmóniáját. Kecses üveg rejti a szerelem illatát, mely harmóniájával a szárnyaló szerelem üzenetét hordozza. 20 év. Ennyi telt el azóta, hogy a Trésor megjelent.

Elképesztő, de a most érettségizők között vannak olyanok, akik ezzel az illattal találkoztak először az anyukájukhoz bújva. Ám a szülinapot illő módon meg kell ünnepelni, és mivel lehetne jobban, mint az illat újraértelmezésével? Nos, így született a Trésor In Love!

Az eredetire jellemző rózsás jegyek megmaradtak, de a keleties hatást felváltotta a gyümölcsös jelleg.

Tresor In Love üveg karcsú és légies, a nyakán fekete szaténrózsával, amely akár partigyűrűként is viselhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...