Dior divatház

2018. március 16., péntek

Giorgio Armani Sì Passione Éclat EDP női parfüm



A Sí Passione Éclat de Parfum az ikonikus Sí női illatkollekció egy új, erőteljesen ragyogó darabja. A merész és modern nőiesség megtestesüléseként felébreszti a szenvedély pezsgő erejét, amely beragyogja életünket. A Sí to Passion, azaz Igen a szenvedélyre jelmondattal a SÍ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM kalandokkal teli életre hív, melyet átjár a ragyogó és élénk szenvedély. 
Az illat pezsdítő bergamott jegyekkel és fekete ribizli akkordokkal nyit, mely könnyedséget kölcsönöz az illatnak, így felfedve egy új, zamatos arcát a Sí illatok jellegzetes illatjegyévé vált gyümölcsnek. Az illat szívében két, magával ragadó rózsa akkord jelenik meg, a lágy és púderes százlevelű rózsa és a nőies és karakteres damaszkuszi rózsa. Az illat alapjában a könnyed és érzéki fehér pézsma keveredik a melegséget árasztó Bourbon vanília akkordokkal. Az illatösszetevők nagy része, azaz a kalábriai bergamott, az törökországi damaszkuszi rózsa és a prémium madagaszkári Bourbon vanília infúzió fenntartható forrásból származik, mely kifejezi az Armani márka természet iránti tiszteletét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...