Dior divatház

2018. március 1., csütörtök

Dolce & Gabbana L' Eau The One

https://www.vip-parfumeria.hu/dolce-gabbana-l-eau-the-one.html







Nőknek, akiknek mindenük megvan, mégis többet akarnak. Keleties, virágos karakter, érzéki, csábító illat. Nőknek, akik minden nap NŐK akarnak lenni, Dolce&Gabbana megalkotta a l eau the one-t, mely az eredeti The One Eau de Parfum frisebb, lágyabb változata.

Az l eau the one, a The One Eau de Parfum friss és gyümölcsös, ezáltal lágy és csábító változata, ami a dívának kélszült, aki mindig feltűnő és ragyog, de mégis egy lágyabb illatra vágyik. A csomagolás ugyanolyan csábító és feltűnő, akárcsak a nő, aki viseli. A l eau the one üvege ugyanazt a luxust közvetiti, mint az eau de parfum üvege. Kupakja megújult, fehérarany színben pompázik.

- Szerettünk volna egy kicsit játszani a szavakkal, amikor az új illat nevén gondolkoztunk, valami friss és áttetsző dolgot szerettünk volna. A l eau the one a The One Eau de Parfum lágy modernebb változata - magyarázza Domenico Dolce & Stefano Gabbana.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...