Dior divatház

2018. március 26., hétfő

Yves Saint Laurent Rive Gauche

https://www.vip-parfumeria.hu/yves-saint-laurent/rive-gauche-eau-de-toilette-noknek.html


Az Yves Saint Laurent Rive Gauche kellemes fás illat, lágy virág tónusokkal. Üde és könnyed, mégis képes felmelegíteni, ezért az év minden szakában bátran viselhető.

Az eredeti Rive Gauche, már 1970-ben megjelent. Létezése alatt azonban átment némi változáson. Ma az illatban közösen dominálnak a fás akkordok, amelyeket a föld és ciprus illatai egészítenek ki.

Az alapban megtalálható vetiver és tölgyfazuzmó illata nagyon kellemes hatást fejt ki. E természetes aromák teszik még finomabbá és egyedibbé a parfóm virág eszenciáját, melyet ellenállhatatlan rózsafélék, magnóliák és gardéniák alkotnak.

A Rive Gauche a Szajna bal partjáról kapta nevét, Párizsnak arról a negyedéről, mely még erőteljesebben kötődik az intellektuális és bohém életvitelhez. Éppen ez jellemzi Yves Saint Laurent illatát is. Gyöngyörű, mint Párizs, ám fékezhetetlen, szabad gondolkozású - az életöröm szimbóluma, emellett mégis egyedi és teljesen eredeti illat.

Az Yves Saint Laurent viselője sem különbözik parfümjétől. Párizs atmoszféráját kedvelő hölgy ő, aki kiélvez mindent, amit a város nyújtani tud. A nő imádja a szabadságot, spontán és könnyen feltalálja magát. Szereti a szellő frissességét, ám örömmel töltik őt el a nap melegítő sugarai. A Rive Gauche toalettvíz mindezt ötvözi magában. Párizs tökéletes nappal és tökéletes éjjel is. Az illat viselője, aki a francia ízlést olyan hibátlanul jeleníti meg, mint maga Rive Gauche, illatával tökéletes lesz a nap aranyában és tökéletes lesz a hold ezüstjében is. Ezt a toalettvizet imádni fogja romantikus találkáihoz, vagy kellemes sétáihoz a városon át, ám az ünnepélyes pillanatokban sem okoz Önnek csalódást.

A Rive Gauche időtlen illat, mely ajándéknak is tökéletesen megfelel. Yves Saint Laurent kozmetika 1961 - ben jelent meg a piacon, amikor a márka alapítója Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent megalkotta az első kollekcióját, melynek neve Yves Saint Laurent volt. A professzionális életét a Dior házban kezdte, ahol Dior tragikus halála után Yves Saint Laurent átvette a Christian Dior cég vezetését. Így lett 25 évesen Yves Saint Laurent a legfiatalabb főnöke a haute couture szalonnak, és határozottan nem rontott a jól bevált divatirányzaton. Közben ez a francia, algériai gyökerekkel, többször is szó szerint felforgatta a divat történelmét és stílusát.

Az Yves Saint Laurent kozmetikai termékei, valamint a parfümjei is a legklasszikusabb luxus lifestyle márkák közé tartoznak - többek között hála az Yves Saint Laurent Jazz vagy az Yves Saint Laurent Opium illatoknak, mely az illata és elnevezése miatt is vitatott. A parfüm, mely kifejezetten kérlel, hogy használják ....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...