Dior divatház

2022. november 29., kedd

Baccarat Rouge 540 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6827

A leghíresebb kristálygyártó ház, a Baccarat 2014-ben ünnepelte 250. születésnapját, és ebből az alkalomból alkotta meg a limitált kiadású Rouge 540 elnevezésű különlegesen csillogó parfümjét. Az 540-es szám a Baccarat kristály vörös színének eléréséhez szükséges hőmérsékletet jelöli. 

A virágos-fás-borostyán kompozíciót Francis Kurkdjian parfümőr alkotta meg. Az illat egyszerre "vibráló, intenzív, különlegesen összetett és magával ragadó akárcsak egy különleges ékszer". Vérnarancs, citrushéj, levendula, zsálya, hedion molekula, sáfrány, ámbra, fehér tölgy moha és ősi fák jegyei találhatók benne.

"A forró kristály, a sűrűség és áttetszőség, a szemkápráztató ragyogás fenséges elegyét kelti életre az illatok nyelvén ez a lenyűgöző parfüm." - mondja Francis Kurkdjian. Az üveget 1940-es években Georges Chevalier tervezte, aki 1916 és 1970 között a ház kreatív igazgatója volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jimmy Choo I Want Choo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6949 Az elbűvölő, szinte hipnotikus vörös pókliliom köré épülő I Want Choo egy mé...