Dior divatház

2022. november 14., hétfő

Creed Spring Flower női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6856

A Spring Flower a családi tulajdonban lévő, dinasztikus párizsi Creed niche luxus parfümház gazdag, virágos-gyümölcsös női illata. Az 1950-es évek hollywoodi csillogásában palackozva a Spring Flower a merész, magabiztos és játékos nőiesség ünnepe. Világos rózsaszín flakonba zárt, arany árnyalatokkal díszített fiatalos női parfümöt úgy tervezték, hogy nyilatkozatot tegyen viselője számára. Hasonlóan az aranykorhoz, amikor az erős, befolyásos és magabiztos nőstények felemelkedését mutatták, a Spring Flower stílust, eleganciát és ragályos optimizmust ragad meg, amely időtlen klasszikust nyújt viselőjének. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, akárcsak a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására. A Spring Flower Eau de Parfum a Creed márka igazi gyöngyszeme. Ez a tiszta nőiességgel teli üde illat a világ egyik mesterparfümőrének, egyben a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek az alkotása. 

A legendás filmszínésznő, Audrey Hepburn ihlette. Olivier eredetileg a Spring Flower illatot kifejezetten a brit színésznő és divatikon számára készítette. Kereskedelmi forgalomba a Creed Spring Flower Eau de Parfum csak jó pár évvel később került. Az elragadóan rózsaszín és csodaszép Creed Spring Flower Eau de Parfum a márka képviselőjének megfogalmazásában a női energia és stílus játékos és bátor ünnepe, mely hűen őrzi az inspirációjául szolgáló hölgy szellemét. Gyümölcsös, virágos, édes és szexi - a Spring Flower parfüm ugyanolyan kellemes, elragadó, összetéveszthetetlen és felejthetetlen, mint a sokak által joggal csodált és szeretett Audrey Hepburn. Üde, játékos, romantikus és tökéletesen bájos gazdag aroma. A friss, gyümölcsös és virágos jegyek kacér koktéljával csupa érzéki pézsma a kifinomultság és a vágy tartós légkörét biztosítja, amely több vágyat hagy az érzékekben. A Creed Spring Flower Eau de Parfum főleg a gyümölcsös-virágos illatokat kedvelő hölgyek számára ellenállhatatlan. Örökre megnyeri magának a felejthetetlen Audrey Hepburn egyedi stílusának és különleges varázsának csodálóit, és természetesen a minőséget és luxust nagyra értékelő hölgyeket is. A Spring Flower elsősorban tavaszi és nyári nappali viselet. Viselőjét mindig a különlegesség csodálatos érzésével tölti el, miközben játékos és üde aromába burkolja és kiemeli nőiesen energikus oldalát. A Creed márkájú parfümöknek nemcsak az illatuk elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolásuk is figyelemre méltó. A Spring Flower varázslatos, elragadó formájú, a rózsaszín gyönyörű mély árnyalataiban pompázó üvegcséjét tavaszi virágok motívumaival díszített elegáns és finom megjelenésű doboz teszi teljessé. Próbálja ki a nagy múltú, egyedülálló, dinasztikus márka Eau de Parfum alkotását, és szeressen bele a különleges nő energiáját, báját és szellemiségét megjelenítő imádni való illatba! Creed Spring Flower - üde, játékos és csodálatosan nőies illat, amelyet a halhatatlan Audrey Hepburn ihletett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari BLV Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2145 Blv pour Homme illatot az ellentétek finom összhangja jellemzi. Egyszerre er...