Dior divatház

2022. november 24., csütörtök

Paris Hilton Heiress női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3255

Nőies, csábító, édeskés illatot rejt flakonjában a Paris Hilton Heiress Eau de Parfum hölgyeknek. Édeskés illata tökéletesen egészíti ki a romantikus, és magabiztos nőket. Főként a melegebb időjárásban bontakoznak ki virágos tónusai, így nyárra, vagy tavaszra is remek választás. Főként melegebb időjáráshoz, mindennapi viseletre ajánlott. 

Illat összetétele: A frissítő, és egzotikus narancs, és az őszibarack gyümölcsös akkordjai keverednek a mimózával, és golgotavirággal az első tónusokban. Fokozatosan kibontakozik a virágos szív is, amely a ylang-ylangal, loncal, és gyengéd jázminnal lep meg. Legtovább bőrén az ibolya és a titokzatos fás tónusok maradnak meg. 

Illat története: Paris Hilton a Hilton szállodalánc örökösnője alkotta meg ezt az édeskés illatot, amely 2006-ban jelent meg először. Ideális társ a mindennapokra, és a különleges alkalmakon is megállja helyét. Romantikus illata, édeskés, és egyben csábítóan nőies, akárcsak rózsaszín csillámokkal díszített flakonja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...