Dior divatház

2022. november 7., hétfő

Givenchy Xeryus Rouge férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=365

Bár Xeryus Ysatis szerelme, a Xeryus Rouge nem az Ysatishoz való hűtlenséget jelképezi. Érzékibb jegyeket és több testiséget hordoz, mint a Xeryus. A szenvedély parfümje, amelynek illata örökre emlékezetünkbe vésődik. A Xeryus Rouge olyan, mint a vörös rózsa, a szerelem hírnöke, mint a színpad színe, amelyen szenvedélyes dalokat és táncokat adtak elő évszázadokon át. 

Leírás: Givenchy először alkalmazott férfiaknak szánt parfümhöz keleti illattípust. A rendkívül élénk fejillat a kamkvat (a kínai mandarin fűszeres, ragyogó változata), kaktusz és tárkony friss és zöld túláradása, amely kiemeli a fejillat lendületes és pezsdítő vonzerejét. A szívjegy cédruslevél, piros paprika és afrikai muskátli (nagyon fűszeres és kissé keserű) lehelete. Az érzéki és kitartó alapillatot a nemességet és eredetiséget sugárzó cédrusfa és szantálfa adják gyengéd és vonzó fehér pézsma és szürke ámbra harmóniáival együtt. 

Üveg : A Xeryus Rouge üvege vörös üvegből készült, metálszürke kupak zárja. A vörös dobozon a kupak színével megegyező szegély fut, fehér betűkkel feliratozott, a logó négy G-je szürke-aranyszínben jelenik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...