Dior divatház

2022. november 21., hétfő

Paco Rabanne Black XS L Exces férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4767

A Paco Rabanne Black XS L Exces for Him kellemes, citrusos föld tónusai elsősorban azokat a férfiakat szólítják meg, akik nem félnek felfedezni és kipróbálni az újdonságokat. Ha érdekes és egyedi szeretne lenni, ha az erő és a kifogyhatatlan energia aurájára vágyik, próbálja ki a Black XS L Exces for Him parfümöt! A közelében lévő hölgyeket semmi sem kápráztatja el annyira, mint egy jól öltözött, kellemes illatú férfi. Hogy azzá váljon, elég csak megkóstolnia ezt a lédús gyümölcsökből, különleges fűszerekből és ritka adalékokból kevert koktélt. Újszerű üvegcséje tetőtől talpig fekete színben pompázik, testét azonban erőt, határozottságot és bátorságot sejtető motívumok díszítik. 

Pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a híres Paco Rabanne márka Black XS L Exces for Him parfümének viselőjét. Az illatszer összetevőinek nagy része egyszerű, egyenes. Természetes alapanyagok alkotják. Felső tónusait az üde citrom és a gyöngéd levendula kombinációja alkotja. Ahogy lecsengnek, feltárul a parfüm szívének egzotikus, cypriol és nagarmoth keverékét rejtő szíve, melyből az ismeretlen titokzatossága és utánozhatatlan egyedülállóság árad. A zárszó erősen aromás ceyloni árvacsalán illatát megszelídíti a borostyán, mely a kompozíciót a tökéletesség csúcsára emeli. Az illatszer legendás hosszan tartóssága biztosan megörvendezteti Önt. Csábító illatát még néhány nappal az alkalmazása után is megérzi ruháján. 

A Black XS L Exces for Him illatának megalkotását magának a Paco Rabanne márkának köszönhetjük. Ez a híres spanyol divattervező előszeretettel alkalmaz tiszta, egyenes vonalakat, melyeket ugyanúgy fellelhetünk ruháin, mint az általa alkotott illatszerekben. Ha egy kellemes klasszikus illatot keres, mely soha nem szürkül el, s mindig aktuális marad, fogadjon a Paco Rabanne-ra. A Paco Rabanne Black XS L Exces for Him parfüm nem biztosíthatja Önnek sem a sikert, sem a hírnevet, ám mindig száz százalékig bízhat benne. Kellemes, citrusosan fűszeres illata az Ön minden lépését követni fogja és nem engedi, hogy rosszul lépjen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...