Dior divatház

2022. november 14., hétfő

Versace Bright Crystal női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2406 

Elbűvölő és érzéki illat a Versace nőnek aki erős, önbizalommal teli mégis nőies, érzéki, s olyan illatban szeretne fürdőzni mely jegesen friss, s a gránátalma lédús és színes magjaira emlékeztet. Az illat melyben a magnólia, a bazsarózsa, a lótuszvirág buja elegye a borostyánnal keveredik. "Olyan Versace illatra vágytam amely csábító és üde mint az összes parfüm, amit imádok Bright Crystal elegáns csomagolása egy friss és „virágzó” illatot rejt.” Donatella Versace Puszta érzékiség, kristály és csillogás: a Versace bemutatja a Bright Crystalt, mely egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer. Luxus érzetet kelt az üveg a kristályos csillogással és a kupak gyémánt formájával. Az elegáns és pompás öltözet" -rózsaszínbe burkolva- idézi a Versace Bright Crystal illatát. 

A Versace egyik legkeresettebb parfümje. Gyengéd, csábító illatával mindenkit magával ragad. Az eleinte friss, citrusokkal fűszerezett illat a magnólia érintésére könnyedén édessé válik, amit remekül ellensúlyoz a lótuszvirág lágy aromája. Az eredmény egy tiszta és lágy, ugyanakkor nőies, érzéki parfüm. A Versace Bright Crystal elsősorban nyári illat, ám az év többi szakában is felelevenítheti a romantikus nyári esték emlékét. Ugyanúgy illik a munkahelyi kosztümhöz, mint a sportos öltözékhez. Alkalmas a mindennapokra és jeles eseményekre egyaránt. Elbűvölő flakonja egyedülálló, akár a benne rejlő parfüm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari BLV Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2145 Blv pour Homme illatot az ellentétek finom összhangja jellemzi. Egyszerre er...