Dior divatház

2022. november 6., vasárnap

Giorgio Armani Air di Gioia női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5898

A szél szabadsága A Gioia azt jeleni Öröm. Öröm, ami nyugodt, valódi és kézzelfogható; öröm, ami nem erőltetett és nem mesterkélt. Öröm, ami a romlatlan természetből született. A Gioia illatcsalád az eredeti Acqua di Gioia parfümön és két új illatán keresztül a gyönyörű és varázslatos természet élvezetes élményét hozza el. 

A víz ereje testesül meg az ACQUA di Gioia illatában, amihez most csatlakozik a nap sugárzó boldogságát éltető SUN di Gioia és a a levegő pezsdítő energiáját kifejező AIR di Gioia. AIR DI GIOIA A szél szabadsága Akár egy váratlan, tengeri fuvallat öröme, oly megkapó az új Aria di Gioia ragyogóan halványkék, energikus üvege.. 

E fás, citrusos illat alapja pézsmásjegy egy leheletnyi üde mohával, a fejjegyben mandarinos-narancsvirágolajos akkorddal kiegészítve, melyet egy sósabb, virágos jegy szelídít a szívjegyben friss virágos akkordokkal. Az ébredés lendületes és eufórikus, csak úgy mint a szabad és pezsdítő tiszta levegő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari BLV Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2145 Blv pour Homme illatot az ellentétek finom összhangja jellemzi. Egyszerre er...