Dior divatház

2022. november 14., hétfő

Narciso Rodriguez for her Musc Noir Rose női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6847

Minden nőnek más a természete. Teljességében az csak a magánéletben mutatkozik meg. A hölgyek számára készült Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose Eau de Parfum ezek előtt a hiteles pillanatok előtt hajt fejet. A For Her parfümök vonalához elengedhetetlenül hozzátartozó pézsmaillat ezúttal rendkívül lágy, érzéki tónusokba burkolózik, így ez az Eau de Parfum hamar függőséget okoz. 89%-ban természetes eredetű összetevők Az illat összetétele: Legelőször a rózsaborssal aláfestett bergamott ragyogó illata bontakozik ki. Kicsit később már a tubarózsa, valamint a virágos jegyekkel még magasabb szintre emelt, rendkívül érzéki pézsma kerül előtérbe. 

Ezzel egy időben, a vaníliával szövetkezve, lágyságot és keleties színezetet ad az illatkompozíciónak. Végezetül olyan további összetevők is csatlakoznak hozzá, mint a pacsuli. Az illat története: A Narciso Rodriguez For Her parfümök vonala arra született, hogy a nők belső szépsége előtt tisztelegjen. Ennek az illatkollekciónak minden egyes illatkompozíciója intenzív, érzéki és intim. A Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose illata is ezt az eszmei síkot követi, azonban kissé más intim hangulatot teremt. A Musc Noir Rose érzékibb és kevésbé sötét, mint elődje, a For Her Musc Noir EDP. Üveg: Jellegzetes üvegcséjének alakja változatlan maradt, mégis szempillantás alatt megkülönböztethető a többitől, ugyanis füstös rózsaszínbe burkolózott. A For Her Musc Noir Rose parfüm a sorozat többi tagjával is kombinálható, így teljesen egyedi illat készíthető belőlük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari BLV Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2145 Blv pour Homme illatot az ellentétek finom összhangja jellemzi. Egyszerre er...