Dior divatház

2024. szeptember 24., kedd

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7377

Vegye körül magát egy olyan illattal, amely a nők természetes vonzereje és a finom csábítás művészete előtt tiszteleg. A Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée női Eau de Toilette ezeket a tulajdonságokat emeli ki – csábító, vibráló illatkompozíciójának köszönhetően. keleties illat fás és virágos jegyekkel az illat Aurelien Guichard munkája 2021-ben mutatták be.

Az illat összetétele: Először is, a pagodafa és a friss keserű narancs virágos jegyei vonzzák Önt. Kis idő múlva a pézsma és a narancsvirág is kibontakozik. Az ámbra, a cédrus és a kasmír mély és érzéki jegyei lenyűgöző kontrasztot alkotnak a korábban említett keserű naranccsal, amely melengető, vibráló energiát visz a kompozícióba. 

Az illat története: Elődeihez hasonlóan a Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée illat is a Nap előtt tiszteleg - ereje, érzékisége és ragyogó fénye előtt. A Narciso illatcsaládra jellemző, négyzet alakú üvegcse borostyánszínű árnyalata első pillantásra felidézi az illatot jellemző életerőt és energiát. Az átlátszó kupak az illat sugárzó jellegét tükrözi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Yves Saint Laurent Libre Flowers Flames női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7379 Meleg virágos parfüm, mely krémes vanília, trópusi és napsütötte illat árasz...