Dior divatház

2024. szeptember 20., péntek

Salvador Dali Dalissime női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=506

Szokatlan, mégis hihetetlenül csábító virágos illat. Különleges, akárcsak Dali festményei. A Salvador Dali Dalissime eau de toilette hölgyeknek magával ragadja virágos, gyümölcsös illatával. Új energiával tölti fel már az első pillanattól, és kellemes illata mindenhová magával kíséri. Optimista nőknek. 

Illat összetétele: Első tónusai igazán gyümölcsösek. Az ízletes málna, édeskés sárgabarack és az őszibarack illatát kombinálja. Az illat szíve felelős a virágos tónusokért. Egy csodás rózsa, liliom és jázmin virágokból álló "csokorral" kápráztatja el használóját. A Dalissime alapját pedig a misztikus szantálfa, édeskés vanília és a csábító pézsma harmonikus kombinációja képzi. 

Illat története: A Dalissime alkotás Salvador Dali felesége, Gala, tiszteletére készült. A gyümölcsös tónusoknak köszönhetően igazán édes és csábító. A dobozt Dali "Karácsony" festménye ihlette amelyet 1946-ban fejezett be. A parfüm először 1994-ben jelent meg és Mark Buxton tervezte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Salvador Dali Dalissime női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=506 Szokatlan, mégis hihetetlenül csábító virágos illat. Különleges, akárcsak Dal...