Dior divatház

2024. szeptember 23., hétfő

Narciso Rodriguez Narciso Cristal női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7376

Narciso Rodriguez Narciso Cristal Eau de Parfum ugyanúgy fedi fel az Ön báját, ahogyan a napfény a kristály lapjáról visszaverődve leleplezi le annak szépségét. Ez az illat a nőiesség, valamint az Ön természetes belső ragyogása előtt tiszteleg. 

Az illat összetétele: Elsőként a lágy fréziával és narancsvirággal kísért bergamott ragyogóan citrusos jegyei bontakoznak ki. Pillanatokkal később megjelenik a lenyűgöző rózsa, a fehér virágú jázmin, valamint a Narciso parfümökhöz elválaszthatatlanul hozzátartozó pézsma is. Majd csipetnyi titokzatosságot adva a kompozíciónak becsatlakozik hozzájuk a cédrusfa, benzoé és kasmírfa érzéki illata is. 

Az illat története A hölgyek számára készült Narciso Rodriguez Cristal parfüm üvegcséjének ikonikus formája már első ránézésre elárulja, hogy az a Narciso kollekcióba tartozik. Elődjeihez képest az üvegcse teljesen átlátszó, kissé rózsaszín színe a Cristal illat karakterét hangsúlyozza. 

A Narciso Rodriguez Cristal parfüm a természetesség útjára lépett. Összetevőinek 85%-a természetes eredetű. A bergamott fenntartható forrásból származik, míg a rózsaillat kinyerése upcicling elvén alapuló desztillációs folyamat felhasználásával történt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Yves Saint Laurent Libre Flowers Flames női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7379 Meleg virágos parfüm, mely krémes vanília, trópusi és napsütötte illat árasz...