Dior divatház

2024. szeptember 3., kedd

Cacharel Yes I Am Bloom Up! női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7368

Boruljon bátran virágba! A Cacharel Yes I Am Bloom Up női Eau de Parfum mindenki arcára mosolyt csal. Ezt a nyugalmat és optimizmust sugárzó, szikrázóan virágos-gyümölcsös kompozíciót viselve Ön is elbűvölő lehet. Minden nőnek, aki érvényesülni vágyik. 

Az illat összetétele: Az illatkompozíciót energia és boldogság áradata nyitja meg, amely piros bogyós gyümölcsökből és zöld mandarinból áll. A frissítő alapillat után a vörös bazsarózsa függőséget okozó jegyei és a napban fürdő narancsvirágok szellője jut szóhoz. Az alapillatot, amely a legtovább érezhető a bőrön, a szantálfa és a benzoeviasz melengető jegyei alkotják, gyantás lecsengéssel. 

Az illat története: Honorine Blanc és Alexis Grugeon parfümőrök a fűszeres Yes I Am kollekciót egy vidám és nyugodt illattal gazdagították, amelynek pezsgő a lecsengése. Az illat optimizmusra és az érvényesüléshez szükséges merészségre szólítja fel a nőket. Az illat lényegét a stílusos, rúzs formájú vörös üvegcse is hangsúlyozza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari Omnia Coral női parfüm

ht t ps://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4749 Élénk, lédús, vibráló. A Bulgari Omnia Coral Eau de Toilette-tet hölgyekne...